Rådgivning & Design för din Trädgård

När du precis köpt nytt hus, för första gången blivit med trädgård eller kanske vill göra en förändring i trädgården men är osäker på hur; hör av dig.
Milstens trädgård erbjuder rådgivning av er trädgård på plats.

Vilka förutsättningar har din tomt och vad har du för önskemål? Var finns den bästa platsen för en frukosthörna och var vill du sitta?
Det som växter är inte alltid lätt att identifiera. Ska du spara den spretiga växten, är det fint eller ogräs, gräva upp eller inte?
Och hur tar du bäst hand om de växter du har? Boka rådgivning så tar vi en promenad i din trädgård.

Vår expertis och passion för trädgårdsdesign gör att vi kan hjälpa dig att transformera din trädgård till en plats där varje detalj är genomtänkt. Från att skapa en harmonisk frukosthörna till att optimera placeringen av sittplatser för maximal avkoppling, står vi redo att förverkliga dina drömmar. Vi guidar dig genom varje steg, från idé till färdig trädgård, och ger dig de kunskaper du behöver för att dina växter ska frodas och trädgården ska behålla sin skönhet över tid.
Kontakta oss på Milstens trädgård idag för att starta din resa mot en mer levande och personlig trädgård. Låt oss tillsammans skapa en drömträdgård som speglar din stil och ger glädje under många år framöver.

TRÄDGÅRDSRÅDGIVNING PÅ PLATS

Ett rådgivningsbesök i er trädgård brukar ta två timmar. Du får berätta om dina drömmar och behov och vi ser över samt identifierar vad som redan finns i din trädgård. Jag ger goda råd och idéer på utformning och design samt val av växter som skulle trivas i just din trädgård. Du antecknar själv under rådgivningen.

Vill du sedan att jag arbetar fram skisser, planritningar och växtlistor så drar jag av kostnaden för rådgivningen. Jag tar fram inspirationsmaterial och tillsammans jobbar vi fram det växtval, de former och funktioner som passar så att din drömträdgård kan börja ta form.

Vill du även ha hjälp med plantering och att anlägga rabatterna? Läs mer här.