”Hur ska jag beskära mitt äppelträd?”

Vill du lära dig beskära dina egna fruktträd, veta mer om kompostering eller vilka växter du ska satsa på för biologisk mångfald? Gå en av mina kurser. Antingen en som redan är planerad, eller om du inte hittar det du söker, kanske skräddarsy din egen.

Kurs - lär dig beskära äppelträd - Milstens trädgård

BESKÄRNINGSKURSER

Jag håller regelbundet kurser i fruktträdsbeskärning. En del är för dig som är nyfiken novis och vill lära dig att ta hand om dina egna träd. Andra erbjuder mer fördjupning och riktar sig till dig som kanske arbetar med skötsel och underhåll av villaträdgårdar.

Planerade kurser
Ny beskärningskurs planeras i september. Håll utkik här för mer information.

FÖRELÄSNINGAR

Ibland händer det att alla idéer tar slut och då behöver man ny inspiration för att hitta lusten igen. Andra gånger är man full av idéer, men behöver lära sig något särskilt för att komma igång eller vidare. Jag håller både inspirations- och faktaföreläsningar om det mesta inom trädgård.

Planerade föreläsningar
Just nu finns inga planerade föreläsningar.

Kurs i beskärning av äppelträd - vinter

SKRÄDDARSYDDA KURSER / FÖRELÄSNINGAR

Har du specifika önskemål kring vad en kurs eller föreläsning ska handla om eller vill du att jag kommer och pratar exklusivt för dig och din förening/dina arbetskamrater. Kontakta mig så skräddarsyr vi något som passar dina önskemål.